Royal Ascot Día 3: Stradivaris arrasado na terceira Copa de Ouro consecutiva, o fillo de Found gaña Chesham

A terceira tarde do Royal Ascot Racing tivo lugar nunha pista oficialmente clasificada como chuviosa, pero iso non impediu que Stradivarius seguise xogando no grupo primeiro da Gold Cup.Gañou por terceira vez.Baixo o adestramento de John Gosden (John Gosden), Frankie Dettori (Stradivarius) montado en Frankie Dettori (Stradivarius) logrou a súa cuarta vitoria na Royal Conference, gañou o Queen Vase en 2017.
A carreira de cabalos "Ocean Star", de seis anos de idade, gañou a Triple Gold Cup con Sagarro (1975, 1976, 1977), e só o catro veces goleador Yeats (2006, 2007, 2008, 2009, 2010) gañou dúas millas e media. .Quédese para máis espectáculos.
Durante a maior parte da viaxe de 2 1/2 millas, Dettori, que ía a metade do camiño, fixo pivotar o seu Stradivarius a un paseo de catro compases ata o tramo final.Stradivarius estaba cheo de confianza ao comezo da carreira recta.Inmediatamente respondeu á rolda final que Dettori instou a participar e gañou o campionato por 10 golpes.
Estas cifras avalan as fotos da impresionante actuación de Stradivarius, que levou á terceira vitoria consecutiva da Copa de Ouro.A pesar do terreo lento, Stradivaris aínda mostrou a habilidade habitual de aceleración.Nos últimos tres dragóns, o maratón rematou en 39,93 segundos e a velocidade máxima no dragón final foi de 35,3 mph.Pola contra, a seguinte mellor estrada de Nayef é de 42,50 segundos polas últimas tres curvas e cruza a meta a unha velocidade de 30,8 mph.
Gorsdon dixo: "Para facer isto, quero dicir que Sagarro foi adestrado por un bo amigo meu, Francois Boutin, e foi adestrado por Lester Piquet (Lester Piggott)"."Lembro ver todas as súas carreiras.El é unha cousa.Yeats é un fenómeno.Menciona que un cabalo é todo nese corchete.Estamos moi orgullosos de gañar tres carreiras., Isto é xenial para o criador propietario Bjorn Nielsen (Bjorn Nielsen).É un apaixonado pola súa cría e cría.Estivo a traballar duro para criar campións do Derby, pero ten un moi bo cabalo da Golden Cup.Para el, satisfará moito para el e para nós, é unha mágoa que hoxe non poida estar aquí.
DeTori, que agora gañou a Gold Cup oito veces (Lester Piggott ten un récord de gañar a Gold Cup con 11 persoas) dixo: Estou preocupado pola choiva.Moitas veces falan do cabalo Martyn Meade [técnico], este é un tema preocupante, realmente me sorprendeu porque realmente pasou por manteiga como un coitelo quente.Deixei que todo o mundo fose cuberto por estas catro persoas, e entón sorprendeume que ninguén poida desafiarme.Tanto se o levas como se non, sempre é un momento terrible ata a marca de Furlong, pero fíxoo e estirou 10 pés."
A habilidade de Stradivarius é excelente, porque converteuse no terceiro cabalo da historia en gañar só un hat trick da copa de ouro.#RoyalAscot pic.twitter.com/ytlfPfWp9c
Na primeira carreira do día, os Highland Chiefs gañaron a carreira de obstáculos Golden Gates de 10 pés de lonxitude, gañando o primeiro Royal Championship para a jockey Rossa Ryan.Desde a reanudación do xogo o 1 de xuño, este é tamén o primeiro éxito da asociación de adestramento de Royal Ascot permitida pola BHA, con Paul e Oliver Cole tratando cos Highland Chiefs.Paul Cole foi o único responsable da licenza de adestramento e adestrou a 21 gañadores de Royal Ascot.
Sobre o feito de que agora comparte a licenza co seu pai Paul, Oliver dixo: "A medida que se desenvolve a expresión, se non se destrúe, por que reparala?Temos uns bos cabalos e temos a sorte de telos.
"Lamentablemente, o meu pai asistiu hoxe ao funeral do seu mellor amigo en [Ben Lee], polo que non veu.Díxenlle hoxe que pensaba que gañariamos o campionato de Ascot".
O jinete James Doyle gañou o terceiro campionato esta semana.Enviou brillantemente ao anxo da montaña adestrado por Roger Varian ao seu corazón para participar comodamente na xornada.O segundo xogo foi o Wolferton Stakes (Wolferton Stakes) con máis de 10 estadios.
Sobre a súa semana ata agora, Doyle dixo: "Tes que disfrutalo.Obviamente, isto é diferente do que adoitabamos facer.Estaba vendo a repetición onte á noite e todo parecía estar máis tranquilo.O gañador do paseo intentou facer que as cousas sucedesen.É xenial ser vivo!Desafortunadamente, non son Frankie, pero é xenial estar aquí".
O jinete Jim Crowley gozou da experiencia inesquecible de Royal Ascot.Despois da batalla en curso, Molatham levou a camiseta do G3 do monarca exipcio.7 A un furlong, a metade da lonxitude, rexistrou o seu quinto gañador da semana.Para o adestrador Roger Varian (Roger Varian), este é un extra dobre.Como todos os catro mellores campións de Crowley esta semana, Molatham é propiedade de Hamdan Al Maktoum e Crowley foi nomeado jockey.
Crowley dixo: "Teño seis gañadores en Royal Ascot"."Aínda que non teño queixas.Cando es un jockey, participas nunha reunión, polo que é xenial conseguir cinco.Teño a gran sorte de poder montar un cabalo tan grande, facendo un exercicio tan grande”.
Na cuarta carreira do día, Royal Blood gañou o Gran Premio de Chesham listado: o campión do arco triunfal (2016), o campión da Stallion Cup (2015) e o primeiro poni descuberto polo millonario. Entraron no círculo onde Royal Ascot gañou cun gañador. de 2 1/2 de lonxitude.Battleground é o fillo dun prisioneiro de guerra de 2 anos.Foi montado por Ryan Moore e converteuse no piloto do adestrador Aidan O'Brien.
O'Brien dixo: "O campo de batalla é un cabalo emocionante.Pode ser calquera".“Pode ser membro da xunta de xullo, ou de interese nacional.Creo que vai estar en boa forma., Quizais a súa viaxe chegue a unha milla.Descubriuse que camiñaba media milla, pero estaba diante da liña de batalla, o que tivo un gran impacto na velocidade.